Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King legendás raidje hamarosan visszatér

|

Végre tudjuk, mikor léphetünk be újra az Icecrown Citadel kapuin.

Hirdetés

Hamarosan életciklusának végére ér a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, amiben hamarosan újra megvívhatjuk a videojátékos történelem egyik legfontosabb csatáját. Azeroth kalandozói néhány hét múlva ismét ostromolhatják az Icecrown Citadelt, és levadászhatják Arthast, a Lich Kinget.

A kiegészítő egésze erre a harcra készített fel minket, így az összecsapás 2009 végén és 2010 elején rengeteg emlékezetes pillanatot, videót és mémet szült, melyeket azóta is emlegetünk.

Hirdetés

A legendás raid október 12-én fog megjelenni a World of Warcraft Classic szerverein. Az Icecrown Citadel elérhető lesz Normal és Heroic változatban, a zóna megnyitásával együtt pedig a Shadowmourne fegyver küldetéssora is elindulhat majd. Ezen felül három új dungeon, a The Forge of Souls, a Pit of Saron, és a Halls of Reflection is kitárják kapuikat. A dungeon takarításban a Random Dungeon Finder is segíteni fog, ami végre szintén bekerül a játékba, megkönnyítve ezzel a szintezést, és a korai felszerelésgyűjtést.

Az igazán izgalmas része a bejelentésnek, hogy ezzel a Wrath of the Lich King kiegészítő végére értünk. Egészen idáig tiszta volt a kép a Classic szerverek életciklusát illetően, de innentől kérdések merülnek fel. Hova tovább? Cataclysm Classic? Újrakezdjük az egész ciklust? Mi vár majd a Classic rajongókra a Hardcore-on és a raidfarmoláson túl?

Legkésőbb a november 3-án megtartott Blizzcon megnyitón ezekre is válaszokat kapunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)