Hirdetés

A WWE urát, Vince McMahont szexkereskedelemmel és más szörnyű dolgokkal vádolják, azonnal lemondott

|

Vince McMahonnak brutális vádakkal kell szembenéznie, egy korábbi alkalmazottja tálalt most ki.

Hirdetés

Nagyon komoly vádakról írt nemrég a The Wall Street Journal, és úgy fest, hogy a WWE és úgy általában a mainstream pankráció királyának tekinthető Vince McMahon ebbe akár bele is bukhat. McMahon egyik korábbi alkalmazottja, Janel Grant pár napja nyújtotta be a dokumentumokat a bíróságnak, erre hivatkozva írva meg most cikkét a The Wall Street Journal is. A vádak szerint a nőt arra kényszerítették, hogy éveken keresztül kielégítse McMahon, valamint pankrátorokkal való kapcsolattartásért felelős részleg korábbi vezetője, John Laurinaitis, illetve több pankrátor szexuális igényeit.

A vádak szexkereskedelemről, fizikai és lelki abúzusról, illetve szexuális bántalmazásról is szólnak, Grant szerint ő gyakorlatilag egyfajta jutalom volt, amit a fiatal, tehetséges pankrátorok megkaphattak, ha aláírják a szerződést a WWE-vel.

Hirdetés

Az ügy azért is véresen komoly, mert írásos bizonyítékot is fel tud mutatni Grant arról, hogy Vince McMahon gyakorlatilag a saját tulajdonának tekinti őt - erről egy szöveges üzenet árulkodik. Grant ajándékokat és munkahelyi előmenetelt kapott "cserébe" a fentiekért, ugyanakkor meg is fenyegették őt, hogy teljesen tönkreteszik az életét, ha kiszáll és nem tesz eleget a vezetőség és a pankrátorok szexuális igényeinek. 

Nem ezek az első vádak Vince McMahonnal szemben: először még 2022-ben távozott a WWE vezérigazgatói posztjáról, mivel egy belső vizsgálat rámutatott arra, hogy pénzzel próbálta meg elhallgattatni az őt szexuális zaklatással megvádoló nőket. Tavaly aztán visszatért a WWE élére, sőt a WWE mögött álló TKO vezetője lett. A friss vádak kiderülése után McMahon azonnal lemondott erről a posztjáról. A többi már a bíróságon fog eldőlni. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)