Hirdetés

Activision - Eredmények és tervek

|

A Vivendi Games-szel egyesült kiadó roppant sikeres évet zárt, s vezetői derülátóak a jövőt illetően.

Hirdetés

Valljuk be, van is rá okuk, hiszen a pénzügyi egyesülés útján létrejött, s Activision Blizzard néven futó óriás magát az EA-t is letaszíthatja a trónról.
Főként a Call of Duty 4 és a Guitar Hero három kitűnő szereplésének köszönhető, hogy a legutóbbi negyedév bevételei 1.48 milliárd dollárra emelkedtek az egy évvel korábbi 824.3 millióhoz képest. Ugyanezen időszakra vetítve a profit 142.8-ról 272.2 milló dollárra nőtt. Mindezen fellelkesülve megközelítőleg 2.65 milliárd dollár összbevételre számítanak a március 31-ével véget érő 2008-as pénzügy évben.

Lássuk tehát, milyen játékokra számíthatunk tőlük! (Itt olvasható a sajtóközlemény.)

Két Guitar Hero-ra számíthatunk még tavasszal, s egy harmadikra ősszel, ám részleteket egyelőre még nem fedtek fel, így sem a címek, sem a platformok nem ismertek.
A képregények rajongói sem maradnak hoppon, mivel új Spider-Man játék készül, s a Raven által fejlesztett Marvel: Ultimate Alliance is folytatódik.
A következő pénzügyi évben minden korábbinál innovatívabb Tony Hawk játékkal jelentkeznek, ugyanis ezen a fronton csúnya vereséget szenvedtek az EA-féle Skate-től.
A Call of Duty széria is folytatódik, bár ez eddig sem képeztet titok tárgyát. Hogy a Modern Warfare kiegészítője, vagy a Treyarch által kódolt, s a második világháború frontvonalaihoz visszatérő ötödik felvonásról van-e szó, még nem tudni. Csupán annyi derült ki, hogy a PC, PS3 és X360 platformok mellé feliratkozott a PS2 és a Wii is.
Két animációs film átiratára is számíthatunk tőlük (Kung Fu Panda tavasszal és Madagascar II ősszel).
James Bond rajongóit sem hanyagolják el; a következő film premierjével egyidőben érkezik a játék is.
Két címről viszont egyáltalán nem esett szó, legyen az bármilyen fájdalmas is egyeseknek. Még mindig nem tudni, mikor kapják meg a konzolosok a maguk Enemy Territory: Quake Wars-át, s a több mint két éve bejelentett, ám azóta féltve óvott új Wolfenstein-ről sem derült ki semmi.

 

cod3.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)