Hirdetés

Age of Conan - félmillióan a közösségben

|

Egy játék életében mindig nagy siker, ha félmillióan játszanak vele. Ugyanígy dicséretre méltó, ha még senki sem játszik vele, de legalább ennyien szeretnének. Az Age of Conan mérföldkőhöz érkezett.

Hirdetés

A mai bejelentés szerint az Age of Conan Community, azaz közösség taglétszáma elérte a félmilliót. Ebbe a számba azok a játékosok tartoznak, akik jelentkeztek a bétára, illetve akik csatlakoztak a hivatalos rajongói oldalhoz, a Clan of Conanhoz. Trond Arne Aas, a Funcom első embere szerint: "Az a figyelem, ami a játékra irányul, döbbenetes: legszebb várakozásainkat is felülmúlja. Mind a közösség, mind a sajtó rajong a játékért, extra motivációt adva nekünk". A szép szám mellett igen hasznos is a Funcom részére ennyi teszter és érdeklődő: sokkal jobban lehet tesztelni és ellenőrizni a játék aspektusait megjelenése előtt. Ezek után már csak abban reménykedhetünk, hogy a megjelenés után is ilyen optimista lesz mindenki...

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)