Hirdetés

Age of Conan - tartalmak kerülnek a játékba a készülő Conan filmből.

|

Rég esett már szó a Funcom fantasy mmorpgjéről, az Age of Conanról.

Hirdetés

Pedig az Age of Conan köszöni, jól van - nem tündököl ugyan régi fényében, de elkarcolgat, fejlődget, működik.

Az Age of Conan új kiterjesztése, a The Savage Coast of Turan lesz, amely 20 évvel a film történeti szála után játszódik. Conan, aki most már Aquilonia királya egy küldetésre küldött, hogy megsegítsd régi szövetségesét Artust. Az új kiegben rengeteg tartalom lesz a filmből, bár nem csak a filmből lesznek részletek.

A film készítői, 2003 óta dolgoznak együtt a Funcomosokkal, hogy együtt alakítsák ki a Conan világ egyedi jellegét, s nagy örömmel jelentették be, hogy a film egyes jelenetei az Age of Conan játékosoknak nagyon ismerős lesz.  Maga a film, amelyben Jason Momoa játssza Conant augusztusban jelenik majd meg.

"Nagyon nagy öröm számunkra, hogy a film és a játék tartalmát kombinálni tudtuk - és ebből új tartalom jött létre" - mondta Craig Morrison a játék producere. - "Az, hogy a film karaktereire, fegyvereire, helyszíneire tudtunk támaszkodni, az nagyon sokat fog a játék tartalmához is hozzáadni."

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)