Hirdetés

Aion - Az első millió

|

Az NCsoft jelenti, hogy közel egymillió, nyugatnak szánt Aion talált gazdára a start óta

Hirdetés

Ebből 500000 darabot csak Észak-Amerika boltjaiban értékesítettek, ami mellett azért mi, európaiak sem szégyenkezhetünk, az öreg kontinensen eladott 470000 Aion után.


Ez egyben azt is jelenti, hogy az elmúlt hónapban 112%-al növekedtek a bevételei, ami dollárosítva 142 millió amerikai zöldhasút jelent. Némi osztás és szorzás után aztán a nettó, tiszta jövedelemre is fény derült, ami egészen pontosan 40 millió dollár. Ez a július-szeptember időszakot nézve 836 százalékos bevételnövekedést jelent. Szép.


Érdekességként, a cég világszintű eladásainak jelenleg 52%-át adja az Aion, az ezelőtti nagy durranás Lineage 2 24 százalékot birtokol. A Lineage első része a megtisztelő 16%-ot tudja magáénak, a City of Heroes és a Guild Wars pedig 4, illetve 3 százalékkal kullog a sor végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)