Hirdetés

Aion - Exkluzív prezentációk és kifogástalan béta

|

Szinte tökéletes bétaverzióval kívánják megörvendeztetni leendő tesztereiket az Aion: The Tower of Eternity fejlesztői.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Massive Gamer Magazine online főhadiszállásán közzétették nyomtatott lapjaikon megjelent Brian Knox interjújukat. Knox producerként tevékenykedik az Aion: The Tower of Eternity stábjában, egyik feleletében részletezte miért fordítanak kiemelt figyelmet játékuk bétaverziójára. Elmondása szerint átértelmeződött a gyakran használatos béta fogalma, ezért hatalmas hangsúlyt fektetnek készülőben lévő játékuk prezentálására. Fejlesztőgárdájuk hozzálátott a lokalizációs feladatokhoz, miután átrágták magukat több millió karakteren angol, német és francai nyelven kerül forgalomba virtuális univerzumuk. Brian Knox kihangsúlyozta, borzasztó sok idejüket felemészti a fordítás, de tartani szeretnék a 2009-es megjelenést.

aion_1.jpg
 

Visszatérve a bétára: a folyamatosan változó piaci trendek miatt eltorzult jelentése. Számos felhasználó már bétaverzió alapján megbélyegzi a végleges terméket és dönt annak megvásárlásáról, minőségérről, ennek okán szeretnék elkápráztatni tesztereiket. Ha bétának egy közel tökéletes állapotban lévő verziót értenek, mire számíthatunk dobozos kiadás esetén? Jóra, sok jóra. Erről biztosítottak is bennünket, megjelenése után folyamatosan öntik majd magukból a minőségjavító tartalmakat. Tessék felkészülni az idei exkluzív Aion premierekre, melynek keretében bemutatják „addig" elkészült gyermeküket. Addig is érdemes sűrűn látogatni a hazai rajongói oldalt és megtekinteni a tegnap kidobott videót, ha lemaradtatok volna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)