Hirdetés

Aion - februártól ingyenessé válik

|

Az NCSoft eleinte ígéretes MMO-ja mára jócskán veszített népszerűségéből.

Hirdetés

A manapság megjelenő online szerepjátékok nagyrészének fejlesztői sajnos a megjelenés utáni egy éven belül kénytelen belátni, hogy a felhasználók nem lelik annyira örömüket benne, mint azt ők tették, és jobbik esetben csak a szervereket kell lekapcsolni, rosszabbikban pedig az egész stúdiót bezárják.

Van azonban egy utolsó lehetőség a havidíjas MMORPG-k számára, ez pedig a mikrotranzakciós, vagy F2P (Free to Play) rendszer. Ezt választotta az NCSoft is a 2009 szeptemberében indult Aion esetében, a Gameforge 38 emberének segítségével februártól ingyenessé tetszik a játékot. Háromféle felhasználói fiók lesz elérhető, ezek közül a teljesen ingyenes a Starter, melyben minden régió és minden kaszt elérhető, 55-ös szinti fejleszthető, azonban egy fiókkal csak két karaktert készíthetünk, nem használhatunk bizonyos chatszobákat és nem üzletelhetünk privátban. Bizonyos, egyelőre nem tisztázott feltételek mellett a Veteran rang is elérhető, amely alapvetően azoknak jár, akiknek volt valaha előfizetésük. A Veteran rangot kapott felhasználók saját boltot nyithatnak, a Trade Brokerekkel üzletelhetnek, vagy melléklettel küldhetnek levelet.

Ha szeretnénk a teljes Aion-élményt átélni, akkor a Gold User rang lesz a nekünk megfelelő, mellyel számos előnyhöz is jutunk. Hamarabb nyílnak meg újra az insták, több AP pontot kapunk a PvP-ben elért győzelmeinkért, minden funkciót használhatunk a chattől a kereskedelemig, és naponta bármilyen mennyiségű anyagot összegyűjthetünk. A Gold Pack megvásárlásánál kiválaszthatjuk, hogy mennyi ideig szeretnénk élvezni az előnyöket, majd ha ez az idő lejárt, a játék visszaállítja fiókunkat arra a rangra, amit a pakk aktiválása előtt tudhatunk magunkénak. Tehát amellett, hogy ingyenesen játszhatunk vele, azért a havidíj is megmarad. Reméljük beválik a lépés, és nem kell egy újabb remek játéktól búcsúznunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)