Hirdetés

Aion - Hat szerver-transzfer karakterenként

|

Ígéretes volt az Aion, de nem lett akkora siker, mint amekkorát vártak tőle...

Hirdetés

Ennek köszönhetően hamarosan szerverbezárások lesznek, amelyek során szabadon választhatjuk meg, karaktereink melyik szerverre kerüljenek.

Azonban előfordulhat, hogy ott, ahova mentünk, nem érezzük jól magunkat, vagy már valaki lefoglalta a nevünket stb... Ilyenkor rendelkezésünkre áll egy "kiskapu" a rendszer működése miatt. Ugyanis egy Eye of the Community cikkből kiderült, hogy augusztus 18-ig, amíg a szerver-transzfer tart, a rendszer hetente, egy adagban intézi el a mozgatásokat a karbantartás idején. Mivel az emigrálásra még hat hét idő van, így akár minden héten továbbköltöztethetjük a karakterünket (és akár egyiket ide, másikat oda is lehet). Ennek segítségével valóban el lehet dönteni, melyik szerver lesz  dévánk számára a legmegfelelőbb.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)