Hirdetés

Aion Vison Movie - Az Aion jövője

|

Minden MMO-t szerető embernek leesik majd az álla, az új Aion Vison Movie láttán.

Hirdetés

Ma már nem az első hírünk kapcsolódik a koreai világhódító csodafegyverhez az Aionhoz, igaz ezt senki nem is bánja. Az ezernyi letiltott account után az NCSoft most a bennmaradtaknak kedveskedik azzal, hogy megmutatja, hogyan is fog kinézni az Aion nemsokára.


Az Aion Hungary-s barátaink töltötték föl a gyámságuk alá tartozó Aion csatornára a Vision Movie című, látványos trailert, amiben az NCSoft demonstrálja, mennyire gyönyörű lesz a javított grafikával, váltakozó évszakokkal, housinggal, közlekedésre használható mountokkal és a számtalan egyéb új fícsörrel az Aion. A készítők a látványos változásokat a közeljövőben ígérik, de hogy ez pontosan mikor történik, illetve hogy lesz-e gép a világon már, ami képes lesz ezt futtatni, sajnos nem mondták el. Az Aion Hungary új videójáért katt rá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)