Hirdetés

Akciós 2K csomag a Steamen

|

Eljött a péntek, és van új akció a Steamen is. Ezúttal a 2K Games játékaiból állítottak össze egy egészen pofás csomagot nekünk.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy hétvégente más, és más akciókkal kedveskedik a felhasználóknak a Steam. Ezek közül nem mindegyik éri meg nekünk, főleg az euró és a dollár közötti érdekes összefüggés miatt, de akad amire érdemes odafigyelni.

A mostani akció például elég figyelemre méltó. A 2K Games játékaiból kapunk 20 darabot 54 euróért, ami akárhogyan is számoljuk, nem rossz biznic. A teljes lista alant, és bár némely cím csak kiegészítő, így is impozáns. Mindezeken kívül a hétvégén a Fallout 3-at is féláron kaphatjuk meg, aki esetleg nem szerezte volna még be, itt az alkalom. Íme akkor a lista, mit is kapunk 54 euróért:

* Sid Meier's Pirates!
* Shattered Union
* Prey
* CivCity: Rome
* Sid Meier's Railroads!
* Railroad Tycoon 3
* Railroad Tycoon II Platinum
* X-COM: Terror From the Deep
* X-COM: Apocalypse
* BioShock
* X-COM: Interceptor
* X-COM: UFO Defense
* X-COM: Enforcer
* Freedom Force
* Freedom Force vs. the Third Reich
* Sid Meier's Civilization III Complete
* Sid Meier's Civilization IV
* Civilization IV: Beyond the Sword
* Civilization IV Warlords
* Sid Meier's Civilization IV: Colonization

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)