Hirdetés

Alan Wake 2 és Cities: Skylines 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mindenféle szörnyűséggel nézünk szembe: kíváncsiak vagyunk, hogy a misztikus túlélőhorror, vagy a városépítő játék képfrissítési rátája viseli-e meg jobban az idegeinket.

Hirdetés

Nehéz lépést tartani az új megjelenések áradatával, pláne akkor, hogy a bennünket érdeklő címekről kiderül, hogy bizony jók lettek, sőt egyenesen kiválóak. Erős a vágy, hogy mindent kipróbáljunk, de felesleges rágörcsölni, mert ez bizony még akkor se fog menni, ha az ember hivatásszerűen foglalkozik játékokkal. Szóval azt tudjuk tanácsolni, hogy mindenki lépjen egyet hátra, vegyen egy mély lélegzetet, és próbáljon meg arra a címre koncentrálni, amibe már belekezdett. Bárcsak elég erősek lennénk hozzá, hogy mi is így tegyünk...

HP - Nagyon szeretnék már belevágni az Alan Wake 2-be, de még nem volt időm végigvinni a Marvel's Spider-Man 2-t, és annyira bejön a sztori, hogy egyelőre senki nem szakíthat el onnan. Ha mostantól ez lenne a nyílt világú játékok megugrandó léce, akkor részemről minden oké.

Paca - Eszméletlen ez az év, és mivel sajnos az Alan Wake 2 is jól sikerült, azzal is muszáj játszani, plusz vár még rám a Mirage, a Phantom Liberty, a Dead Space, és ki tudja, mi még. Soha nem jutok el a Dave the Diverig.

Hirdetés

Csirke - Nem tudom megunni a Lords of the Fallent, de közben a kötelezettségeimet sem hanyagolhatom el, a Detective Pikachu Returns pedig fontos nyomozások elé állít ezen a hétvégén.

Szada - A Cities: Skylines 2 fog pörögni, amely remek alapot szolgáltat ahhoz, hogy még idővel még ütősebb legyen, mint az elődje, csak azok a fránya technikai problémák ne lennének. Remélhetőleg sűrűn érkeznek azok a beígért frissítések, és akkor én is boldogabban menedzselgetem majd a rohamosan fejlődő New Szadapolist.

Zs - Én még mindig Diablo IV-ezek, méghozzá szimpla okokból: napi átlag 20 percem van játszani, amelynek jelentős része az újabban szinte naponta érkező frissítések letöltésével megy el, valamint az sem gyorsít a procedúrán, hogy az erőltetett kötelező netkapcsolat miatt újra és újra be kell jelentkeznem, lábon lőve az Xbox egyik legnagyobb áldását, a gyors folytatást szolgáló Quick Resume-ot. Mondtam már, hogy kedvelem a Blizzardot?

Hunter - Rengeteg tennivalóm van a Final Fantasy XIV-ben és a múlt heti Fan Fest után kedvem is támadt visszavetni magam a grindba. Közben bepótolom majd a kimaradt Jujutsu Kaisen részeket és talán pár Overwatch 2 meccset is bele tudok majd szorítani a következő két napba. Volt most pár nagyon pörgős hétvégém, és a fighting games versenyek is kimerítettek, szóval most rám fér egy kis agyatlan kattingatás.

Chavalier - Siettem, ahogy tudtam, de nem sikerült az Alan Wake 2 érkezése előtt végeznem a Controllal, a DLC-kről és a Remedy videojátékos univerzumán kívül helyezkedő Quantum Breakről nem is szólva. Sebaj, majd később sort kerítek rá, most élvezem, hogy az első résszel ellentétben nem csak meg-megrezzenek egy-egy jumpscare miatt, hanem szinte rám telepszik a fenyegetettség és a bizonytalanság nyomasztó érzése.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)