Hirdetés

Alan Wake - Befejezés a befejezés?

|

Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki a Remedy legújabb játékáról.

Hirdetés

Az Alan Wake PC verziója halott, mert a Remedy számára túl nagy falat lett volna a két verzió szimultán készítése. Ezt - ha nehezen is - de lenyeljük. A rengeteg késést is hajlamos megértően fogadni az ember, mert hát a készítők nyilván azon melóznak, hogy egy hibátlan játékot adjanak ki a kezükből.

Az viszont már a pimaszsággal határos, ami az Alan Wake körül zajlik. Talán emlékeztek még, hogy régebben kiderült, szinte biztosan érkeznek folytatások, amolyan Half-Life epizódszerűen. Ennyit várni egy félkész játékra, amit viszont nyilván teljes áron adnak majd... nem is tudom. A lényeg, hogy az epizodikus tartalomra enged következetni a legújabb infó, miszerint az Alan Wake befejezése profi lesz, és lezárja a történetet - de messze nem véglegesen. Olyasmit kell elképzelni, mint amikor a kedvenc sorozatunk évadzáróját nézzük: pofánk lerszakad, de annyira várjuk a következőt, hogy ihajj. Egyes gonoszabb vélemények szerint ez a nyilatkozat csak azt bizonyítja, hogy az Alan Wake korántsem kész, és annyi dolgot ki kellett belőle vágni, hogy igazából már készen is vannak az eljövendő epizódok, csak előbb ki kell adni az alapjátékot, hogy legyen mihez adni a kiegészítőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)