Hirdetés

Alan Wake - Izgalmas játékmenet trailer és megjelenési dátum

|

A hivatalosan megerősített megjelenési dátum mellé egy kiváló Alan Wake gameplay trailer is dukál

Hirdetés

A fél évtizede folyamatosan készülő Alan Wake végre célegyenesbe ért, és rövid időn belül el is éri azt. Mert a legfrissebb hírek szerint a Microsoft és a Remedy hivatalosan megerősítette, hogy az álmatlansággal küszködő Alan Wake, s vele együtt mi is május 18-án léphetünk majd be Bright Falls álmos városkájába.

Mint minden fontos bejelentésnek, így ennek is meg kell adni a módját, ha máshogy nem is akkor egy trailerrel. Láss csodát! Imáinkat meghallva itt van a legújabb Alan Wake játékmenet trailer, jó néhány eddig nem ismert részlettel és aprósággal. A korhatár-besoroláson is átesett Alan Wake egyébként a „T" vagyis „Teen" besorolást kapta, tehát egyáltalán nem kell az olcsó vérszökÅ‘kút eszközével elrontott játékra számítani. Emberek, egy igazi pszichothrillerrel van dolgunk. Várós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)