Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Szeptemberben friss infókkal jelentkezünk

|

No persze nem csak mi, hanem a teljes gamer sajtó, ugyanis addig semmit sem árul el a Gearbox régóta készülő játékáról.

Hirdetés

Az Aliens: Colonial Marines eredetileg egy taktikai alapokon nyugvó játékmenettel megáldott, kőkemény sci-fi horrornak indult, hogy aztán egy időre az is felmerüljön, hogy a Left 4 Dead széria mintájára agyatlan henteléssé alakuljon át.



Még arról is szó volt, hogy az Obsidian-féle Aliens: Crucible szerepjátékhoz hasonlóan halálra ítélte a Sega vezérkara, ám végül idén februárban igyekezett megnyugtatni a kedélyeket Randy Pitchford a Gearbox képviseletében, miszerint semmi gond, jönni fog a játék, csak épp teljesen lefoglalta őket a Borderlands.
Pedig az elején ők is és a Take Two kiadó is be volt rezelve, hogy a posztapokaliptikus FPS/RPG hibrid hatalmasat fog bukni. Helyette hatalmasat kaszáltak vele, gyorsan összedobtak három DLC-t, s már javában készítik a negyediket is, de nem kizárható, hogy a második rész eljöveteléig még további tartalmakkal szolgálnak.



Egyebek mellett erről is szót ejtenek majd a PAX East 2010 nevű szeptemberi (harmadika és ötödike között) rendezvényen, ahol fel kívánják fedni a Brothers in Arms franchise sorsát és a már említett Aliens: Colonial Marines kapcsán is friss információkkal fognak szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)