Hirdetés

All Points Bulletin - Hangos hirdetések a játékban

|

Reklámok is felcsendülnek majd a legújabb gengszter MMO-ban. Csak akkor nem, ha fizetünk érte.

Hirdetés

A Realtime Worlds már célegyenesben tartó gengszter MMO-ja az All Points Bulletin egy újfajta bevételi forrást találva, a játék voice chat rendszerén keresztül fog reklámokat „sugározni".

Persze a készítők igyekeznek nem nagyon az agyára menni ezzel az All Points Bulletin játékosainak, így ezek a való életre szóló hirdetések körülbelül csak háromóránként csendülnek majd fel, illetve akkor, ha első alkalommal lépünk be egy új városnegyedbe karakterünkkel. Számítva arra, hogy emiatt azért lesz pár kiakadó felhasználó, az All Points Bulletin felkínálja majd a VOIP Premium szolgáltatást, aminek pénz általi kiváltása után 30, 90 vagy 180 napra elnémíthatjuk ezeket a reklámokat. Ezen szolgáltatás áráról egyelőre semmit nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)