Hirdetés

All Points Bulletin: Reloaded - május 18-án kezdődik a nyílt béta

|

A GamersFirst bejelentette, mikortól lőhetjük egymást újra az APB világában, ingyen.

Hirdetés

Az All Points Bulletin első nekifutásra megbukott (5 hónapot bírt), a készítők viszont nem adták fel, és "újratöltötték" játékukat.

A Reloaded ingyenesen lesz játszható, a mikrotranzakciók viszont megmaradnak. Azok, akik az első verzióval is játszottak, megkapják régi karaktereiket, és később kapnak majd egy e-mailt, hogy előző profiljukból még mire tarthatnak igényt. Jelenleg a zárt béta folyik, melybe a hivatalos blog adatai szerint 25 ezren regisztráltak összesen, egy időben pedig  1600 gengszter és rendőr is lőheti egymást, GTA stílusban, egy nyitott városban, ahol kocsiba is pattanhatnak a rend éber megszegői és őrzői.

Az All Points Bulletin: Reloaded teljes verziója még idén meg fog jelenni, azt nem tudni pontosan, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)