Hirdetés

Állítólag már meg is van a FIFA sorozat új neve

|

Jövőre már nem lesz a FIFA 24 a boltok polcain.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az EA és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség kapcsolata kritikus állapotba ért. Az Electronic Arts szerint közel sem ér annyit a FIFA partnerség, amennyit kérnek érte, a szövetség szerint pedig nagyon rossz a piacnak az EA egyeduralma, szóval nagyjából sejthető, hogy hova fog kifutni a dolog.

Joggal merülhet tehát fel a kérdés; mi lesz a méltó név, miután közel 30 éven keresztül FIFA-ként ismerte mindenki az EA sorozatát? A GrubbSnax! Podcast házigazdája, Jeff Grubb már egészen határozott állításokat fogalmazott meg a kérdéssel kapcsolatban.

Hirdetés

Szerinte az EA már elhatározta magát a korábban levédetett név mellett, ennek értelmében tehát jövőre már nem a FIFA 24 jelenik majd meg, hanem az EA Sports FC 24.

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson szerint jót tehet a sorozatnak, ha szakítanak a FIFA-val, állítólag ugyanis a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség sokszor beleszól a játékok fejlesztésébe, aminek következtében nagyon nehéz új dolgokat beültetni a játékba. Ezzel kapcsolatban ugyan egy kicsit szkeptikusak vagyunk, majd kiderül, hogy mennyire igaz ez a vád.

A dolog pikantériája, hogy a FIFA jogok között már ott szerepel a videojáték fejlesztés is, tehát akár házon belül, akár egy külsős céggel összeállhat a szövetség, hogy a jövőben is legyenek FIFA játékok, csak épp a név már egy teljesen másik játékot rejt majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)