Hirdetés

Alone in the Dark csak szeptemberben

|

Fél éves halasztást szenved az Alone in the Dark, de legalább már elkészült a játék hivatalos honlapja.

Hirdetés

Az Eden Games főként autós játékok területén mozog otthonosan. Elegendő, ha megemlítem a tavalyi Test Drive: Unlimited című alkotásukat.
Ehhez képest komoly váltásnak számít, hogy Bruno Bonell legendás Alone in the Dark szériájának ötödik tagján is ők dolgoznak.
Eredetileg márciusban kellett volna megjelennie, ám egyelőre nem tisztázott okok miatt szeptemberre halasztották. Bízzunk benne, hogy a plusz időn felbuzdulva a fejlesztők egy minden elemében kiváló, s programhibáktól mentes alkotást tesznek le az asztalra.
Edward Carnby tehát visszatér, s igyekszik kideríteni, mi az az ősi gonosz, mely a Central Park alatt rejtőzik.
A PC, a PS3 és az X360 tulajok az Unreal Engine 3-nak köszönhetik majd a lenyűgöző látványt, míg a PS2 és Wii változatok mellett döntő játékosok szerényebb vizuális élménnyel kell beérjék.

A hivatalos oldalt itt érhetitek el.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)