Hirdetés

Alone in the Dark - Túl nehéz? Ugord át!

|

Érdekes, felhasználóbarát megoldást építettek be a Howard P. Lovecraft művei által ihletett széria legújabb részébe.

Hirdetés

Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel, még a legfanatikusabb, legtapasztaltabb játékosokkal is előfordult már, hogy találkoztak olyan produktummal, amelyiknek egy-egy pontján hosszabb-rövidebb ideig kényszerűségből vesztegelt, ugyanis képtelen volt rájönni a továbbjutás módjára. Ilyenkor többnyire segít, ha a nap hátralevő részében inkább hanyagoljuk frusztrációnk tárgyát, s másnap újult erővel veselkedünk neki.
Az Alone in the Dark producere, Nour Polloni kifejtette, hogy szeretnék, ha mindenki végig tudná játszani a játékot. A hölgy által elmondottak alapján a beépített rendszer a DVD-filmek léptetési módjára hasonlít. Az egyetlen hátulütője a dolognak, a sikerélményt leszámítva, hogy alacsonyabb pontszámmal értékeli a program teljesítményünket.

Jómagam utoljára a Heart of Darkness révén találkoztam ehhez hasonló megoldással.

A kép bal oldalán látható hölgy (csak hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket) Nour Polloni.

 

 

1_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)