Hirdetés

Alpha Protocol - Szuperügynök akcióban

|

A Knights of the Old Republic és a Neverwinter Nights folytatásait jegyző Obsidian alaposan beletenyerelt a kémszakmába.

Hirdetés

Több olyan játék is akadt már a történelem folyamán, amelyik így, vagy úgy kötődött a kémek izgalmas és nem kevésbé veszélytelen életéhez. Szerepjáték viszont még soha nem épült e téma köré, így mindenképpen az újdonság erejével hat az Obsidan Entertainment késő őszre halasztott próbálkozása. Igaz, ami igaz, március idusán túl nehéz lenne már hinni a tervezett februári megjelenés megvalósulásában.
Miután az Aliens RPG munkálatai félbeszakadtak - jobb esetben hosszabb időre jégre került a projekt - a felszabadult és nem kiebrudalt kollégák átcsoportosítása az Alpha Protocol gárdájához, no meg a halasztással nyert fél év elegendő lehet arra, hogy az Obsidian megváljon attól a kétes dicsőségtől, amit a szép emlékű Troika Games-től átvett: a kelleténél mindig több bug rontotta játékaik nem csekély élvezeti értékét.

alpha-protocol-gstv.jpg


Mielőtt még elfelejteném, újabb videó látott napvilágot az Alpha Protocolból, amiben végre megcsodálhatjuk az előzetesben részletesen taglalt játékmechanizmusok egyes elemeit: tűzharc, közelharc, zárfeltörés, stb.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)