Hirdetés

Alter Ego - Viktoriánus thriller

|

A cseh Future Games aktuális kalandjátéka Hasfelmetsző Jack korába, a 19. század végének Angliájába invitál.

Hirdetés

Bizonyára elszontyolódnak néhányan, ha megtudják, hogy nem a királyi családhoz köthető (egyes elméletek szerint), és saját szavai szerint a 20. századot megteremtő sorozatgyilkos nyomába kell erednünk. Az Alter Ego a dél-angliai Plymouth városában játszódik. 1894-ben váratlanul elhúnyt a gyűlölt földbirtokos, Sir William. A temetését követően rejtélyes halálesetekre kerül sor, s pánik és rettegés uralkodik el az emberek között. Két férfi dönt ekkor úgy, hogy fellebbenti a titkok fátylát, s leleplezi a gyilkost illetve a bűntettek okát. A játékosnak felváltva kell majd irányítania Timothy Moor tolvajt és Bristol nyomozót. A cseh fejlesztők 2009. második negyedévében szeretnék piacra dobni az internetes sajtó által már most a Black Mirror-hoz hasonlított játékukat.

Alter Ego - 1. kép Alter Ego - 2. kép Alter Ego - 3. kép Alter Ego - 4. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)