Hirdetés

Amazing Frog - a játék, amiben egy béka békákat ver szét baseball ütővel

|

Békaszimulátor még úgysem volt: a Greenlighton vár jóváhagyásra egy rendkívül érdekes akciójáték, amiben egy társaira valamiért dühös békával kell helyretenni azt, aki nem néz elég szépen.

Hirdetés

Egy olyan világban, ahol a Goat Simulator és hasonló teljesen abszurd ötletek sikereket értek el, az Amazing Frog (avagy Amazing Frog?) koncepciója már annyira nem is meglepő.

A Steam Greenlightban várakozó játék 2012-ben jelent meg, viszont akkor még csak OUYA-ra, ami miatt elnézhető, ha nem hallottatok róla. A fejlesztők úgy gondolták, ezt a csodát nem érdemes veszni hagyni, úgyhogy most a közösség segítségét kérik abban, hogy PC-re is elhozhassák. Nem kell adakozni, csak szavazni, és a trailer szerintünk több mint meggyőző. Annyi kérdésünk van, hogy már nem is kérdezünk inkább.

Nos, jöhet, vagy inkább valami értelmessel szeretnétek elütni az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)