Hirdetés

AMD vs. INTEL: gazdálkodj okosan 185 dollárból

|

A középkategórás DirectX 10-es grafikus kártyák megjelenésével elérkezett az az időszak, amikor a szűkösebb anyagi kerettel rendelkező játékosok is gép fejlesztésre adják a fejüket, ám a VGA mellé egy jó processzort is illik beletenni a gépbe.

Hirdetés

Na de hogyan döntjük el, hogy melyik CPU lenne a legalkalmasabb a játékra szánt számítógépünkbe? A Legit Reviews csapata erre kereste a választ és egy tesztben tárta elénk a megoldást. A 185 dolláros, azaz nagyjából 35000 Ft-os árkategóriában jelenleg két játékra alkalmas processzort találhatunk, ám a teljesítményüket csak most van szerencsénk összemérni. A cikkben a papírforma érvényesül, azaz az AMD olcsóbb processzora teljesítményben többször is veri a drágább INTEL modellt, de a többit olvassátok el ti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)