Hirdetés

America's Army 3 - Lapátra tették a fejlesztőket

|

Alig egy nappal az America's Army 3 döcögősre sikeredett premierjét követően feloszlatták a fejlesztőcsapatot.

Hirdetés

Bár előtöltésre is lehetőség volt, az America's Army 3 hivatalos rajtjára tegnapig várnunk kellett. Arra a rajtra, ami felettébb nehézkesre sikerült.



Talán Ti, akik letöltöttétek, kipróbáltátok, szenvedtetek vele, tudnátok a legtöbbet mesélni az America's Army 3 tökéletlenségéről. Tény ugyan, hogy ingyenes alkotás lévén kevésbé kell heves legyen a kritika, ami jár, az jár. Ritka "bogaras" egy játékhoz van szerencsénk. A grafikai jellegű anomáliák bőven eltörpülnek az online kapcsolat bizonytalansága, és a játék feledékenysége mellett. Nem túl örömteli, ha az ember a kiképzés teljesítése után kezdheti elölről az egészet.



Nem tudni, hogy a nem épp mintaszerű rajt-e az oka, mindenesetre a hadsereg által szponzorált játék mögött álló fejlesztőcsapat munkatársai máris kézhez vehették felmondólevelüket. Emeryville (Kalifornia) helyett immáron Redstone Arsenal (Alabama) katonai telepén folytatódnak a további munkálatok (a beérkezett panaszáradat elemzése, hibajavítás, további tartalmak beépítése, stb.) egy új csapat jóvoltából. E lépés miatt vélhetően késni fognak a nélkülözhetetlen tapaszok, hiszen az új gárdának még meg kell ismerkednie az America's Army 3 forráskódjával, lehetőségeivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)