Hirdetés

Amnesia: The Dark Descent - hamarosan még nehezebb lesz a játék

|

Érkezik egy új nehézségi fokozat a Frictional Games horrorjához, ami garantáltan megizzasztja majd a játékosokat.

Hirdetés

A 2010-ben megjelent Amnesia: The Dark Descent több szempontból is különleges alkotás volt, hiszen hátborzongató élményt nyújtott, ráadásul nagy hatással is volt a műfajra. A fejlesztők pedig úgy gondolták, feldobják egy kicsit a játékot, hogy ismét érdemes legyen elővenni azt.

Hirdetés

A Frictional Games nemrég bejelentette, hogy az Amnesia: Collection Xbox One-os megjelenése kapcsán szeptember 28-án bekerül az Amnesia: The Dark Descentbe a Hard Mode, ami a SOMA-ban lévő Safe Mode szöges ellentéte.

A nehezített kaland során például nincs automatikus mentés, és manuálisan is csak 4 tinderboxért cserébe menthetünk, illetve nem jelzi zenével a játék, ha szörnyek vannak a közelben. Ráadásul ha karakterünk elveszti az épelméjűségét, akkor azonnal meghal.

Azonban jutalom is jár, ha sikerül teljesítenünk a játékot Hard Mode-ban, ugyanis csak így oldhatjuk fel a Masochist nevű trófeát, amivel aztán villoghatunk pajtásainknak.

Ti kipróbáljátok majd a nehezebb Amnesia: The Dark Descentet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)