Hirdetés

Amouranth OnlyFans oldalára is jön az AI által generált tartalom, hogy az előfizetők legvadabb álmait is valóra váltsa

|

Manapság már virtuális modellek is nyomtatják a pénzt a platformon, nem csoda, hogy az élők sem akarnak lemaradni.

Hirdetés

Botrányok ide, abúzív viszonyok oda, az általános negatív kép ellenére Amouranth továbbra is az egyik legnépszerűbb tartalomgyártó az interneten. Már azzal is rengeteg pénzt keres, hogy a Twitch mellett a Kickre is elkezdett streamelni, de a legtöbb bevételt egyértelműen a saját OnlyFans oldala termeli: innen havi több mint egymillió dollár csorog be a számlájára, és a jelek szerint esze ágában sics megállni ennyinél, már a következő nagy áttörésen gondolkozik.

Az influencer korábban hangosan tiltakozott a deepfake pornó ellen, mert szerinte nem oké, hogy mások csinálnak pénzt az ő testéből, saját maga viszont szívesen csinál bármi olyat, amire a valóságban már nem lenne képes, de még extra lóvét tud kiénekelni vele követőbázisából.

Hirdetés

Több mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalattal is együtt dolgozik olyan megoldásokon, amik színesíthetik a tartalmat.

"Szerintem a mesterséges intelligencia fantasztikusan működne OnlyFans-en, mert rengeteg koncepciót szinte lehetetlen összehozni a valóságban. Az emberek tudnák, hogy ez nem igazi, ez fel lenne tüntetve. Egy szimulált barátnő feeling, de azért nem teljesen realisztikus. Az egész gyakorlatilag olyan, mint egy új sci-fi koncepció.

- mondta Amouranth, aki példaként azt a rajongót hozta fel, aki arra kérte, fújja fel a testét mint egy lufit. Hogy ez pontosan mit is jelent, nem is akarjuk tudni, de ettől a tény tény marad, hogy vásárlóerő mindig akad, ha extrém vonalra lehet tévedni.

Egyébként jelenleg a platform tiltja a szintetikusan generált tartalmak közzétételét az ábrázolt személy beleegyezése nélkül, de az alkotók használhatnak mesterséges intelligenciát teljesen fiktív avatármodellek létrehozására, amelyek nem hasonlítanak valódi emberekre. Értelemszerűen saját magunkból csinálhatunk bármit, és Amouranth - aki már saját magából is sört csapol - ebből is rojtosra fogja keresni magát. És nem is ő lesz az első, hiszen már arra is van példa, hogy csupán AI által generált virtuális karakterrel kemény pénzeket lehet termelni, érdemes elolvasni ezt a cikket a témában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)