Hirdetés

Angol TOP20

|

A múlt heti fociőrület tovább folytatódik az angolknál, ám egy kisebb csavarral.

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy az angolok odavannak a fociért. Egy jobb meccsre bejutni szinte lehetetlen, hacsak nincs az embernek bérlete, azt pedig aranyárban mérik. Nem is csoda, hiszen odakint egy kicsit színvonalasabbak a meccsek, mint idehaza.

A lényeg, hogy az angol toplista híven tükrözi az ottani helyzetet, így nem is túl meglepő, hogy az első ötben, három fociprogram is van. Igen ám, csakhogy a múlt heti Fifa vs. PES harcból a nevető harmadik - a Football Manager - került ki győztesen. A lista aljára felkerült a DJ Hero is, ami nem is rossz kezdés ahhoz képest, hogy a készítők saját bevallása szerint is egy olyan játékról beszélhetünk, ami lassabban hozza csak vissza a belé fektetett pénzt. De hol a The Sims 3?!

Angol össz-platform TOP20:

1 FOOTBALL MANAGER 2010
2 WII FIT PLUS
3 FIFA 10
4 FORZA MOTORSPORT 3
5 PRO EVOLUTION SOCCER 2010 1
6 GRAND THEFT AUTO EPISODES - LIBERTY CITY
7 MARIO & SONIC AT OLYMPIC WINTER GAMES
8 TEKKEN 6
9 BORDERLANDS
10 WII SPORTS RESORT
11 WWE SMACKDOWN VS RAW 2010
12 UNCHARTED 2: AMONG THIEVES
13 NEED FOR SPEED: SHIFT
14 OPERATION FLASHPOINT: DRAGON RISING
15 LEGO BATMAN: THE VIDEOGAME
16 PROFESSOR LAYTON AND PANDORA'S BOX
17 WII FIT
18 EYEPET
19 SUPER SMASH BROS: BRAWL
20 DJ HERO

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)