Hirdetés

Anodyne 2 - már tudjuk, mikor érkezik a retro kaland

|

Az Analgesic Productions bejelentette, hogy a játék fejlesztése már közel jár a végéhez, és néhány hónap múlva mi is játszhatunk vele.

Hirdetés

Az Anodyne 2 egy 2013-ban megjelent pixelart kaland/szerepjáték folytatása, ami a 2D-s világból továbblép a 3D-re. Azért nem ugrik nagyot, csak mintha a Super Nintendóról lépnénk fel a PlayStation 1-re.

Hirdetés

A világ nagy részét 3D-ben kapjuk meg, de lesznek részei a kalandnak, amikor a játék 2D-be vált. Egy érdekes kis retro élménynek ígérkezik, amit az előző generációk rajongói jó eséllyel élvezni fognak.

Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de azt már tudjuk, hogy valamikor 2019. májusában fog befutni PC-re. A játék Steam aloldala él, így az infók olvasgatása mellett hozzá is csaphatjátok a kívánságlistátokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)