Hirdetés

Neo Eco 520c - egy táp, és még minden

|

A tápegység minden konfiguráció kritikus pontja, hiszen az összes alkatrész erre támaszkodik. Az Antec erről is gondoskodik, de van más termékük is, ami gamer szemmel figyelmet érdemel.

Hirdetés

Az amerikai illetőségű Antec kifejezetten stílusos és strapabíró eszközökkel szolgálja ki a PC-s társadalmat, ez már az ISK600-as ház bemutatójából is kiderült. Most itt a második felvonás, ahol a cég NEO Eco 520c típusú tápját vittük el egy körre.

A táp egy tetszetős fekete dobozban kapott helyet, amelyen jól látszik a 80 Plusz minősítés bronz fokozata. Maga a tápegység sötétszürke borítást kapott, a hűtést pedig egy 120 mm-es ventillátor szolgáltatja. A hűtés kifejezetten csendes, a zajszintre maximális fordulatszám mellett sem lehet panaszunk. A Thermal Magager-nek köszönhetően a légkeverő mindig a legideálisabb beállítások mellett hűti a tápunkat.

A 12 voltos ágat egyben hagyta a gyártó, melynek köszönhetően az energiazabáló alkatrészeink, mint a processzor vagy a VGA is tökéletes biztonságban vannak. Az ilyen megoldás nem újdonság már a középkategóriás tápegységek esetében sem, azonban nem túl gyakran fordul elő, hogy a teljes névleges teljesítmény (520 watt) ekkora hányadát - esetünkben 40 ampert - rá tudunk vezetni. A tápon egy 6 és egy 6+2 tűs PCI-Express csatlakozó is helyet kapott, így ideális választás lehet SLI vagy CrossFire rendszerek építéséhez is.

Az alaplapra csatlakozó 24 tűs köteg mellett a már említett 12 voltos szál, a 2 PCI-Express csatlakozó, valamint 6 SATA, 6 négytűs(Molex) és egy Floppy csatlakozó kapott helyet, így bőven van lehetőségünk a legkülönfélébb alkatrészekkel telepakolni a házat.

Apropó Antec, a cég számos egyéb megoldást is kínál, amelyből mi gamerek rengeteget profitálhatunk. Itt van például az Antec KÜHLER H2O 650, amely összeszerelt, folyadékkal feltöltött állapotban kerül forgalomba, melynek köszönhetően pofon egyszerű a beszerelés. Elsőre talán furcsának tűnhet a rendszer, de kifejezetten jól teljesít, nyugodtan rábízhatjuk a túlhúzott procinkat.

Emellett érdemes még megemlíteni az Antec BXH-300 BLK névre keresztelt Bluetooth fülesét, amelyet nem csak otthon, hanem utazásnál is használhatunk. A beépített mikrofonnak és a fejhallgatón elhelyezett gomboknak köszönhetően egyszerűen telefonálhatunk, a mobilis kialakítás következtében pedig kis helyen is elfér. A beépített akksik akár 8 órát is kibírnak, de természetesen vezetékkel is használhatjuk a fülest. A sok extra egyáltalán nem megy a minőség rovására, a BXH-300 kényelmes párnákkal és bámulatos hangminőséggel kényezteti a fülünket.

A fent látható eszközöket a Mercury Magyarország Impex Zrt.-nél szerezhetitek be:
1044 Budapest, Óradna utca 4.
http://www.mercurycomputer.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)