Hirdetés

Anthem - ilyen lesz a BioWare új játékának világa

|

Egy rövid traileren és egy játékmenet videón kívül eddig még nem sokat láttunk az alkotásból, de most a játék rendezője beavatott minket pár részletbe.

Hirdetés

Látványos videóval jelentették be az EA Play-en a számos sikeres játékot jegyző BioWare legújabb címét, az Anthemet. Viszont nem derült ki túl sok minden az előzetesből, ezért most a stúdió megosztott néhány tudnivalót a készülő játékból.

A játék rendezője, Jonathan Warner a GameSpotnak adott interjújában mesélt arról, hogyan is fog felépülni az Anthem. Egy óriási, nyitott világot kapnak a játékosok, amit természetesen szabadon bejárhatnak, a videóban látott hely pedig a Fort Tarsus névre hallgat, ami egyfajta közösségi hub a játékosoknak.

Az Anthem világában az emberek állnak a tápláléklánc alján, és így számos változatos szörnyűséggel kell felvennünk a harcot, ebben segít majd a Javelin exoruha, ami nagyban megkönnyíti majd kalandozásainkat. Széles fegyverarzenál és hamisítatlan "BioWare-sztori" várja a játékosokat az Anthemben, amit egyedül, de akár barátainkkal együtt is végigjátszhatunk.

Az Anthem megjelenés 2018-ban remélhető PC-re, PS4-re és Xbox One, pontos dátumot még nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)