Hirdetés

Apex Legends - exkluzív skinekkel érkezik a dobozos kiadás

|

Lifeline és Bloodhound sikneket is tartalmazó kiadás is érkezik, ráadásul egész elfogadható áron.

Hirdetés

Az Apex Legendsszel bárki ingyenesen nyomulhat, ráadásul attól sem kell félnie, azok, akik fizetnek előnyhöz jutnak vele szemben, hiszen a játékhoz kizárólag kinézetet tuningoló cuccokat lehet vásárolni. Ha valaki megszállottan gyűjti a skineket, esetleg zavarja, hogy a kedvenc játéka csak a digitális könyvtárát gyarapítja, de a polcát nem, azoknak megérkezett a dobozos kiadás is.

Hirdetés

Nemsokára mind a három platformhoz landol a Legendary Skinekkel megpakolt, dobozos Apex Lenegds. Ezt két kiadásban vásárolhatjuk majd meg, az egyikben Lifelinehoz, a másikban Bloodhoundhoz járnak egyed karakter és fegyver skinek, egy banner, egy badge és ezer Apex Coin. A dobozok 20 dollárt kóstálnak majd, viszont mivel exkluzív skineket rejtenek, így ha mindkét hőshöz kellenek a kinézetek, akkor kénytelenek lesztek beruházni mindkét dobozra, a pontos tartalmukat itt nézhetitek meg.

A konzolos kiadásokban lemez is lesz, míg a PC-sek a dobozban található kódokat válthatják be az extra tartalmakért. Mindkét verzió október 18-án kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)