Hirdetés

Apex Legends - a stúdió elnöke kért bocsánatot a Respawn tagjainak viselkedéséért

|

Még mindig nem ért véget a dráma, amit a túl drága karakterkinézetek indítottak be. A rajongók és a fejlesztők is kéretlen szavakat vágtak egymáshoz, a cég elnöke pedig ezt nem nézhette tétlenül.

Hirdetés

Az egész azzal kezdődött, hogy az Apex Legends legújabb kozmetikai cuccai meglehetősen drágán érkeztek meg a játékba, a tömeg felháborodott a ezen, a Respawn Entertainment pedig visszavonulót fújt. Elvileg itt vége is lett volna a dalnak, de aztán persze az online vitakultúra ismét diadalmaskodott, és egy nagyon szerencsétlen helyzetet idézett elő.

Hirdetés

Rengeteg dühös rajongó gondolta úgy, hogy ők folytatják a hisztit a közösségi oldalakon, ami pár Respawn kollégánál elszakította a cérnát, és ők is kidobtak mindenféle korrektséget, hogy olyan szavakkal vágjanak vissza, amiket nem szerencsés saját ügyfeleinknek mondani, még akkor sem, ha egyébként tenyérbemászó stílusúak. Ez nyilván nem segített a helyzeten, a sárdobálás pedig olyan messzire ment, hogy már Vince Zampellának, a Respawn elnökének is közbe kellett lépnie. Zampella hivatalosan is bocsánatot kért a munkatársai viselkedéséért.

"Pénteken tudattuk a rajongókkal, hogyan fogjuk kezelni az Iron Crown eseményt. A csapatunk pár tagja csatlakozott a kialakult beszélgetéshez Redditen, a helyzet pedig elfajult. Néhány kollégánk átlépte a határt, és mi nem szeretnénk, ha így képviselnék a Respawn csapatát. Elnézést kérek a rajongóinktól, akiket megsértettek."

Zampella hozzátette, hogy mindig a csapata mögött fog állni, és mindig is támogatni fogja a toxikus viselkedés elleni harcot, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadható, ami most történt. Meglátjuk, hogy ennek a nyilatkozatnak lesz-e bármilyen hatása a komolyabban visszaszóló kollégákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)