Hirdetés

Áprilisban mutatkozhat be a Modern Warfare 3

|

Egyre valószínűbb, hogy egy hónap múlva a Modern Warfare 3 hivatalos bejelentésétől lesz hangos a sajtó.

Hirdetés

A brit PSM3 magazin állítja, hogy áprilisban tudhatja meg az első részleteket a nagyérdemű a következő Call of Duty-ról, ami minden valószínőség szerint a Modern Warfare 3 lesz, és nem az a futurisztikus CoD, amiről korábban pletykáltak.



Szintén egy Sony-konzolokra szakosodott lap, az Official PlayStation Magazine sugallta a közelmúltban, hogy ha nem is Ghost lesz a Modern Warfare 3 főhőse, akkor is több ponton kapcsolódik majd személye a játék cselekményéhez. Ebből az következne, hogy az új CoD részben előzmény lesz, hiszen Ghost sorsa már nem ismeretlen előttünk.
Másrészt viszont Soap és Price története sem érhet véget úgy, ahogy a Modern Warfare 2 zárult.
Bárhogy is legyen, egy hónapon belül kiderül (Az állítólagos belsős forrás április közepét emlegette.), hogy blöfföltek-e a brit kollégák, netán megvezették őket, vagy valóban készülhetünk a Modern Warfare 3 megjelenésére.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)