Hirdetés

Árat kapott a Dead Space 2: Severed DLC

|

A konzolokra érkező kis kiegészítés március másodikán válik elérhetővé.

Hirdetés

Már korábban beszámoltunk a készülő Dead Space 2 DLC-ről, mely a korábban szintén csak konzolokon szereplő Extraction folytatásaként fogható fel.

A két fejezetből álló tartalmi frissítésben az előbb említett történet két túlélőjének egyike vagyunk, akivel célunk társunkkal együtt biztonságos helyre jutni. Az általunk irányított Gabe Weller biztonsági őr (vicces ez a játék, egyszer egy mérnököt, egyszer meg egy biztonsági őrt irányítunk) segítségével kell túlélni a nekromorfok végtelen hadának brutális nyomulását.

Az vásárláshoz kedvet kapók március másodikán 560 MS pontot, vagy 6,99 dollárt kell kipengetniük az Xbox Live és PSN rendszereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)