Hirdetés

Arcania: A Gothic Tale - Konzolon is megkapjuk

|

A legnépszerűbb germán szerepjáték következő epizódja rendhagyó módon a Microsoft és a Sony konzoljára is megjelenik.

Hirdetés

Szorul a hurok... Igaz, nem a fejlesztők nyaka körül, csupán az idő anyagtalan entitásának farkincájára sikerült lasszót hajítani, és addig rángatni, amíg meg nem állapodott a 2009. esztendő vége környékén. Bizony, legkorábban akkor próbálhatjuk ki, milyen is a Gothic világa (Arcania, nem keverendő a Sacred-es Ancaria-val. Én megtettem, többször is. Ciki, ugye?), ha nem a Piranha Bytes srácai munkálkodnak rajta. Kipróbálni ugyan még nem volt lehetőségünk de egy-két technológiai jellegű demonstráció után úgy tűnik, a külcsínt nem érheti komolyabb kritika.

A ritka, békés pillanatok egyike

arcania_a_gothic_tale004.jpg


Természetes, hogy egy komplex RPG esetében jobban érdekel mindenkit az, ami a fényesen csillogó celofán borítás alatt rejlik. Itt válik majd el, hogy képes-e megfelelni a szőrösszívű rajongótábor elvárásainak a szerepjátékok terén még semmilyen tapasztalattal nem rendelkező Spellbound csapata. Ezzel talán zárnám is soraim... hoppácska, majd' elfelejtettem: A JoWooD legújabb tervei szerint a konzolok tulajdonosainak X360-at, vagy PS3-at preferáló állománya is megvásárolhatja a játékot.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)