Hirdetés

Arcania: A Gothic Tale - Megérkezett az első tízer videó!

|

Befutott a nem rég átkeresztelt és új fejlesztőhöz került Gothic 4 első nagyon rövid, igazából semmitmondó kedvcisnálója.

Hirdetés

A Games Convention alatt minden szerepjáték rajgonó tűkön ülve várta, hogy a JoWood reménysége, az azóta már keresztségben nevet váltott Gothic 4 végre előáll valami videóval is. A csoda nem történt meg, ellenben a zárt ajtók mögött tartott demonstráció után megtudtuk, hogy a játék nemcsak a képeken annyira szép és látványos, hanem mozgás közben is árad belőle az életszerűség.

Chavalier múltkori rövid beszámolójából megtudtuk, hogy a Spellbound keze alatt kovácsolódó produktum egyik erősségének ígérkező árnyékolási rendszer valóban pazarul működik. A külföldi szaksajtó elmondása szerint a fény megtörik a fák lombkoronái között, az árnyékok pedig a napszaknak megfelelően váltakoznak. A dinamikus időjárásról is csak szuperlatívuszokban beszélt mindenki. Az eső áztata föld sárossá válik, melybe belelépve otthagyjuk lábnyomunkat. Tócsák keletkeznek, illetve a napos, jó idő beköszöntével minden újra felszárad.

Az első kedvcsinálóból gyakorlatilag egyetlen lényeges információra derül fény, ugyanis annak végén felbukkan a "Winter 2009", azaz több mint egy esztendőt kell még várnunk a Gothic 4 eljövetelére, mely remélhetőleg nemcsak a külcsínnel szeretne magának újabb játékosokat toborozni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)