Hirdetés

ArcaniA - Fall of Setariff megjelenés

|

Az ArcaniA, amely végülis a Gothic negyedik része volt önálló kiegészítővel jelentkezik.

Hirdetés

A Fall of Setariff március 25-én jelenik meg stand-alone kiegészítőként.

Ez ugye azt jelenti, hogy nem kell majd hozzá az alapjáték. Egyébként elsőként a Gothic sorozatban a kalandokat egy másik karakter nézőpontjából is át lehet majd élni. 

A Déli szigeteket egy borzalmas démon terrorizálja, Setariff városát fenyegetve. A drámai helyzet egy vulkán felrobbanásához vezet - ekkor a névtelen hős újra egyesíti erejét a legerősebb szövetségeseivel - és szembenéz a kihívással. 

A sztorit maximum négy híres szövetséges nézőpontjából lehet majd nézni. Több, mint 10 órányi az új játékmenet, új fajok, fegyverek és páncélok várnak ránk, új környezeteket fedezhetünk fel (dzsungel, vulkáni hegyek, Setariff és parti régiók), át lehet hozni a karaktereket az Arcania - Gothic 4-ből. 

 

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)