Hirdetés

ArcaniA: Fall of Setarrif - Bejelentve!

|

Kiegészítő készül az ArcaniA: Gothic 4-hez

Hirdetés

A Spalbound és a JoWooD közösen jelentette be szerepjátékuk, az ArcaniA: Gothic 4 első kiegészítőjét, az ArcaniA: Fall of Setarrifet.

A kieg előreláthatólag jövő januárban megjelenő Fall of Setarrif új küldetéseivel 10 órányi játékidőt tartalmaz, ráadásul képesek leszünk importálni Gothic 4 karakterünket. A történet ott folytatódik, ahol az alapjáték eseményei véget értek. Miután kiűzték a démont III. Robar király testéből, a túlvilági lény Setarrifben próbál magának új gazdatestet találni, ahol emiatt elszabadul a pokol. Robar király félve a város elvesztésétől oda küld minket; a névtelen hőst, hogy tegyünk már ugyan rendet. Képek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)