Hirdetés

Megjelenés után töröltek egy játékot, annyira rossz volt

|

Ez még nekünk is új. Egy játék, ami annyira szét van esve, hogy rögtön a megjelenése után törölték. De miért kellett kiadni?

Hirdetés

A 505 Games Ashes Cricket 2013-ja valami érthetetlen okból kiadásra került, pedig valószínűleg már jóval korábban látni lehetett rajta, hogy kukázásra érdemes a projekt.

Ennek ellenére a 505 úgy döntött, hogy mégis kiadja ezt a bughalmazt, ami nem sokkal később ki is került a Steam adatbázisából, pusztán azért, mert vállalhatatlan volt. Én nem vagyok egy hatalmas krikettgéniusz, a szabályokkal sem vagyok teljesen tisztában, de ha ezt valóban így játsszák, akkor azt hiszem néznem kéne:

Ilyet legutoljára a tesitanárom csináltatott velem, de nem mondta, hogy ez a krikett.

Arra már nem egyszer láttunk példát, hogy egy játékot még a kezdeti stádiumban, vagy a fejlesztés közben törölnek, viszont az relatíve ritkán fordul elő, hogy a megjelenés után tegyék ezt. Az Ashes Cricket 2013-mal márpedig ez a helyzet, a 505 Games a napokban bejelentette, hogy az egész világon beszüntetik a játék árusítását. 

 

A cég természetesen bocsánatot kért mindenkitől és biztosította a vásárlókat arról, hogy visszatérítik nekik a játék árát. A problémákkal kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy a fejlesztők „a krikettjátékokban szerzett tapasztalatuk ellenére sem tudtak megfelelni a fejlesztési időszak alatt felbukkanó váratlan kihívásoknak, amiket az új motor állított eléjük".

Nektek volt szerencsétek hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)