Hirdetés

A.S.K. FELADAT MINDENKINEK!

|

Mezei Tibor a hazai A.S.K. Homework-től (Pure Pinball) egy érdekes felhívást hírdetett meg. Legújabb játékukhoz, a Buggy Make,Ride,Win! című autóversenyhez bárki készíthet járgányfestéseket. Íme a részletek: Ez egy kis program, amibe az egyik buggy modellt raktuk bele, továbbá két PSD file-t is, mellyel festéseket készíthettek hozzá. Fontos, hogy a festések nem tartalmazhatnak semmiféle jogvédett logót, felíratot stb. A legjobban sikerült festések belekerülnek a játékba a készítôjének a nevével együtt. Várhatóan a többi modellt is ki fogjuk adni ilyesmi formában. A kész festéseket a tibor.mezei@askhomework.hu e-mail címre várjuk. A programot a következő címről tudjátok letölteni: http://www.askhomework.hu/buggy/buggy_viewer.zip Használat:

  • megrajzolod a festést a PSD file-okban Photoshop-pal vagy Paint Shop Pro-val
  • kimented az elkészített festést JPG formátumba
  • felülírod őket a program Buggy könyvtárában Sok szerencsét mindenkinek!!!

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)