Hirdetés

Ingyen beszerezhető az Assassin's Creed Unity

|

A Ubisoft így szeretne lehetőséget biztosítani a PC-s játékosoknak, hogy körbejárják a Notre-Dame-ot.

Hirdetés

A napokban Párizs egyik jellegzetes építménye, a Notre-Dame tetőszerkezete kigyulladt, és bár a helyzet menthető, rengeteg pénzt és időt fog felemészteni a visszaállítása, melyhez egyébként segítségül hívják az Assassin's Creed Unityt is.

Hirdetés

A francia székhelyű Ubisoft 500,000 euróval segíti az újjáépítést, valamint a tragédia apropóján egy hétre ingyenessé tette az Assassin's Creed Unity PC-s változatát, hogy a PC-s játékosok körbejárhassák a Notre-Dame-ot, megismerhessék teljes pompájában.

Beszerzéséhez erre az oldalra kell ellátogatni (vagy megnyitni a Uplay klienst, és ott megkeresni a játékot) legkésőbb április 25-én reggel 9 óráig, a PC feliratú gombra kattintani alul, majd a Uplay fiókkal történő bejelentkezést követően tölthetitek is. A szerverek ebben a pillanatban eléggé terheltek, érdemes lehet később megpróbálni, nem maradtok le semmiről, ha nem azonnal csaptok le rá. Természetesen aki hozzáadja fiókjához, örökre megtarthatja (vagy amíg a Uplay létezik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)