Hirdetés

Assassin's Creed 2 - GOTY kiadás konzolokra Magyarországon

|

Minden extrával felvértezve hamarosan itthon is elérhető lesz az Assassin's Creed 2 GOTY kiadása

Hirdetés

Napokon belül itthon is a polcokra kerül az Assassin's Creed 2 GOTY (vagyis Game of the Year, tehát az Év Játéka) kiadása, amiben mindkét eddigi DLC helyet kapott, a többi extrával együtt persze. Sajnos mindez csak konzolos barátainknak jó hír.

A nagykonzolokon eddig összesen közel 8 millió példányban értékesített itáliai reneszánsz bérgyilkos-történet, az Assassin's Creed 2 szeptember 3-tól immáron GOTY kiadásban is elérhetővé válik. A Classics és Platinum sorozatban megjelenő játék a lemezen tartalmazza mindkét letölthető csomagot (Battle of Forli, Bonfire of the Vanities) valamint 3 titkos templomos helyszínt (Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari, Arsenal Shipyard). A kiadás jelen információk szerint csak Xbox 360 és PS3 platformokra lesz elérhető

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)