Hirdetés

Assassin's Creed Revelations - Multiplayer "End of Beta Trailer" és Combat Video

|

Amennyire nyugis volt a hét első fele, úgy megpezsdültek a dolgok ma...

Hirdetés

Ha látnátok, mi folyik a hírezőknek fenntartott kommentfalon - egyszerűen annyi a hír mára, hogy azt se tudjuk, melyiket mikor rakjuk ki.

Ez persze jó hír mindenkinek, minthogy az is jó hír, hogy hamarosan (konzolon november közepén, PC-n november végén) meg fog jelenni az Assassin's Creed: Revelations. Ebben a részben egyrészt sokminden kiderül majd, másrészt most szerepel utoljára Ezio és Altair a sorozatban és ez lesz a végő reneszánsz rész - szóval méltó lezárásnak ígérkezik egy kiváló játéksorozathoz. Egzotikus helyszínek, visszatérő multiplayer - és persze nagyon izgalmas történet: tutira vehető, hogy igen jó lesz az Assassin's Creed: Revelations

Az Ubisoft most újabb két videót mutat a játékból. Az egyik a multi bétájának végéhez készült (igen érdekes statisztikákkal), míg a másik egy igazi, harci bemutató:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)