Hirdetés

Assassin's Creed: Revelations - van egy rossz hírünk

|

Bebizonyosodott amitől féltünk: a PC-seknek várni kell.

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok valahogy nem szeretnek időben érkezni PC-re, és ez az Assassin's Creed: Revelations esetében sem lesz másként.

Az első Assassin's Creed hat hónappal, a második nagyjából három és fél hónappal, az Assassin's Creed: Brotherhood pedig majdnem pont négy hónappal később érkezett PC-re, mint más platformokra. Az Assassin's Creed: Revelations-re "szerencsére" csak pár héttel kell többet várni, november helyett december másodikán jelenik meg számítógépre, már ha hihetünk a Ubisoft cseh Facebook oldalának. A késés egyáltalán nem meglepő, mint azt a fenti információkból ki is lehet következtetni. Biztosak vagyunk abban, hogy jót tesz majd a plusz idő a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)