Hirdetés

Assassin's Creed Unity és Call of Duty: Modern Warfare III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megszépült, de ismerős csataterekre merészkedünk, és a nosztalgia kedvéért újra felkeressük Párizst.

Hirdetés

Második bétaköréhez ért a Call of Duty: Modern Warfare III, így nem meglepő, hogy szerkesztőségünk tagjai közül többen is fegyvert ragadnak a következő napokban. A többiek viszont évekkel ezelőtt félbehagyott játékokkal nosztalgiáznak, idei sikercímeket pótolgatnak, vagy leporolják az emlékeiket korábbi részek és kapcsolódó játékok újrajátszásával, még mielőtt befutna valami, amit már nagyon várnak.

HP - Pörög a Marvel's Spider-Man 2, de sajnos nem mondhatok semmit róla nektek, ezért inkább arról mesélek, hogy milyen csodás ez a hétvége. Minden szempontból olyan hétvége, amit az előző hétvége után remélt az ember, csak még naposabb. Mintha nyár lenne, na.

Paca - Mivel a Marvel's Spider-Man 2-ben már mindent megcsináltam, amit lehetett (természetesen pusztán kötelességből, teszt hétfőn!), nekifutok ismét a Call of Duty: Modern Warfare III bétájának. Az első kör nem nyűgözött le, talán majd a másodikban jobb élményeim lesznek.

Csirke - A Lies of P-t már kivégeztem, a Baldur's Gate 3-ban viszont még az Act 3 legelején vagyok, szóval bőven elleszek vele a Marvel's Spider-Man 2 megjelenéséig. 

Hirdetés

Hunter - Ha minden jól megy, és sikerül befejeznem időben az új gépasztalom összeállítását, valamint a rendszereim frissítését (épp a Windows 11-et próbálom szolgálatra bírni), akkor folytatni fogom az Assassin's Creed Unityt. A Mirage megjelenése eszembe juttatta, hogy mennyire imádtam a 2014-es felvonást, és hogy nem vettem elő azt már évek óta. Vive la révolution!

Szada - Most, hogy bekerült a Gotham Knights a Game Passba, végre anélkül tudok adni neki egy esélyt, hogy az fájna a pénztárcámnak, szóval be fogom vizsgálni hétvégén, mihez kezdenek Gotham hősei Batman nélkül (közben pörög tovább a Yakuza: Like a Dragon és a Baldur's Gate 3 is szimultán, de ezt már mondanom se kell).

Zs - Ahogy a múlt héten írtam, nálam még csak most van június, vagyis a Diablo IV fogságában vergődök, és minden pillanatát élvezem. Egy csecsemő és  a munka mellett nem könnyű úgy alakítani az életet, hogy jusson rá idő, de kreatív vagyok, megoldom. Jelenleg egy 34-es szintű nekróval és bandájával aprítom a démonokat, de mire e sorokat olvassátok, reményeim szerint már valahol 40 felett leszek - mármint a játékban, a valóságban még várnék ezzel néhány évet.

Kivi - Fejest ugrok a Modern Warfare III bétába - nagyon várom már a megjelenést, és hogy visszatérhessek olyan klasszikus pályákra, mint a Highrise és a Terminal. Pörgetem tovább a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty történetét is még az eredeti karakteremmel, akivel igyekszem az összes küldetést teljesíteni.

Chava - Eddig minden terv szerint halad: sikeresen átrágtam magam az Alan Wake-en, majd a The Signal és a The Writer DLC-ken, most pedig az Alan Wake's American Nightmare-t gyűröm, mielőtt továbblépnék a Controlra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)