Hirdetés

Assassin's Creed Unity patch - Xbox One-on para van

|

Xbox One-ra hibásan érkezett az Assassin's Creed Unity legújabb javítása.

Hirdetés

Alighogy megérkezett finoman szólva is túlsúlyos negyedik Assassin's Creed Unity patch, kiderült, hogy nincs minden rendben vele.

Amennyiben Xbox One konzolra vettétek meg a játékot, úgy jobban teszitek, ha vártok a frissítéssel, mert egy még nem azonosított hiba miatt 6,7 GB helyett 40-et tölt le a rendszer, tehát gyakorlatilag az egész játékot. A Ubisoft azonnal bocsánatot kért, és jelezte, hogy már folyik az egyeztetés a Microsofttal a probléma mielőbbi elhárítása érdekében. Egyelőre viszont még csak megtippelni sem merik, hogy mikor kerül erre sor. Addig azt javasolják, hogy a lemezes változat birtokában telepítsétek újra a játékot, ami magát a patchelés folyamatát is újraindítja. Digitális kiadás birtokában viszont nem tehettek egyebet, minthogy türelmesen várakoztok.

Szerintetek eléri valaha azt az állapotot az Assassin's Creed Unity, ahogy eredetileg kellett volna kiadniuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)