Hirdetés

Assassin's Creed Victory leleplezés - a Ubisoft hamarosan bemutatja az új AC-t! (videó)

|

A Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy jövő héten leleplezik a legújabb Assassin's Creedet, ami feltehetően a Victory lesz. Még kis teaser trailerünk is van.

Hirdetés

Frissítés: A Kotakus srácok - akiknek az előző szivárgást is köszönhetjük - úgy tudják, hogy az új Assassin's Creed nem Victory néven kerül majd piacra. Egy névtelen forrásra hivatkozva azt mondták, hogy Assassin's Creed Syndicate lesz a 2015-ös epizód címe. 

Eredetileg írtuk:

A Ubisoft percekkel ezelőtt egy sajtóközleményben tudatta velünk, hogy már csak napokra vagyunk az Assassin's Creed Victory leleplezésétől.

Az Assassin's Creed Victory leleplezése május 12-én, magyar idő szerint 18:00-kor várható. Az új Assassin's Creed-játékot egy livestream keretében mutatja majd be a francia kiadó, jövő héten kedden.

Pár hónappal ezelőtt viszont már rengeteg információ kiszivárgott az Assassin's Creed Victory munkacím alatt készülgető játékról, úgyhogy sajnos a nagy meglepetés feltehetően elmarad. A Ubisoft viszont egészen biztosan készül még számunkra pár meglepetéssel, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz majd követni az élő adást, mert végre kiderül, hogy mit keresünk majd a viktoriánus Londonban

A GSO-n természetesen azonnal beszámolunk majd az érdekességekről és egy nagyobb lélegzetvételű előzetesben összeszedünk nektek mindent, amit az új Assassin's Creedről tudni érdemes.

Ti mit vártok a Victorytől? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)