Hirdetés

Assassin's Creed: Victory - megesszük a cilinderünket, ha nem a viktoriánus korba megyünk

|

Rengeteg utalást találhatunk a következő Assassin's Creed leleplezését hirdető teaser-oldalon, ami alapján szinte biztos, hogy a korábban már meglebegtetett korba és helyszínre látogatunk majd.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Ubisoft meglebegtette, hogy jövő héten bejelentik a következő Assassin's Creed-játékot, fel is lőttek egy, a játékkal kapcsolatos teaser-oldalt, amin kis utalásokat találunk, amik megerősítik, hogy a viktoriánus Angliába látogathatunk a következő részben.

Az észak-amerikai és az európai régióban két különböző site-ot lőttek fel, és ezek egyáltalán nem egyeznek meg. A európai változat a korábban már látott teaser tartalmát ismétli folyamatosan "Véget kell vetni az elnyomásnak" felirattal. Szintén innen ásta ki a Destructoid (bár azóta mást kapunk, ha megpróbáljuk letölteni), hogy a videofájl neve "ACVI_Jacobs_Hands", tehát a Ubisoftnál a hatodik résznek tekintik a következő részt, és nem kizárt, hogy a következő főszereplő neve Jacob, vagy Jacobs lesz.

Ennél egy fokkal érdekesebb az amerikai oldal, ahol egy bokszert látunk egy asztalon, több érdekes felirat társaságában. Az ökölre húzható fegyveren az "Erő a hűség által" felirat olvasható, az asztalba pedig olyan feliratok vannak vésve, mint "Isten óvja a Királynőt", illetve "Varjak", ami mellé egy madár is van vésve, ez pedig összecseng a teaserben látható bot fejével.

Végül egy idézet elejét is olvashatjuk: a "We forge the chains we wear in life" mondatot a viktoriánus kor egyik legnagyobb angol írójának, Charles Dickensnek tulajdonítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)