Hirdetés

Asura haragja még várat magára

|

Asura hiába pipa, a bosszúval még várnia kell.

Hirdetés

Az Asura's Wrath névre hallgató, eredetileg február 24-re ígért darab úgy tűnik kapott egy dózis nyugtatót, mivel késik angliai megjelenésével. A Capcom isteni csatákkal töltött és bosszúban kisütött fogása így két héttel később, azaz március 9-én verekszi be magát a boltok polcaira.

A játékhoz érkező Devastator és Infinity DLC további négy móddal toldja meg az amúgy sem unalmas kalandozást, amivel igyekszik lekötni még a legelszántabb játékosokat is. A fentebb említett megjelenési dátumot viszont már más is kinézte magának, név szerint a Mass Effect 3 és a Street Fighter x Tekken. Az ütős, immáron trióvá bővült csapat garantáltan elűzi majd az összes unalmat március 9-től kezdve. Ha választanotok kéne egyet, Ti melyikre csapnátok le a 3 cím közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)